• Header 1

CarolaHelpt

CarolaHelpt heeft tot doel vooruitstrevend onderzoek naar optimalisatie van immuuntherapie financieel te ondersteunen. Alle donaties komen direct ten gunste van een door ons gekozen onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Immuuntherapie is het nieuwe wapen in de strijd tegen kanker en wordt inmiddels bij verschillende soorten kanker ingezet als standaard behandeling. De resultaten zijn veelbelovend maar er is nog veel onderzoek nodig om behandelingen te optimaliseren en patiënt doelgericht te maken. Ons doel is om deze onderzoeken te financieren. De ontwikkelingen van immuuntherapie, onderzoeken en studies worden als eerste ingezet bij kankersoorten die niet reageren op bestaande behandelmethoden zoals chemotherapie en bestraling.

De kerngroep

De leden van de kerngroep houden zich bezig met het organiseren van zeer diverse activiteiten om donaties en nieuwe donateurs te werven. De kerngroep van de stichting bestaat uit de volgende personen:

artikelfoto1B

vlnr: Sasha Kartoidjojo, Paul van der Meij, Prof. Dr. C.U. Blank, Laurens Groen, Mark van 't Schip, Carola van 't Schip, Trieu My Van, Ton Koebolt, Caroline Bender, Rudi keppels, Saskia Booy, Hans Musters, Romée Hoogenbosch, Youp van 't Schip, Jolie van 't Schip (niet op de foto Jan Lammers, Leontine Sitters, Sigrid Bakker Ron van 't Schip, Stefan Hooijer en Frank Dobben)

 

Overhandiging Cheque door Carola aan Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis

We use cookies to ensure that our website works optimally for the visitor.