• Header 1

HEIN KONINGS DONEERT ZIJN VERJAARDAGSKADO

 IMG 1755

Vandaag bracht Hein Konings samen met zijn partner Esther een bezoek aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Zij kwamen vanuit het mooie Zuid Limburg naar Amsterdam om een prachtig bedrag te overhandigen aan Prof. C.U. Blank. 

In mei vierde Hein zijn verjaardag. Omdat hij als geen ander weet hoe belangrijk een goede gezondheid is besloot hij donaties te vragen i.p.v. kado's. Hein en Esther waren al langer op zoek naar een goed doel om te ondersteunen. Zij werden door Hans Musters geattendeerd op Stichting CarolaHelpt en het onderzoek wat in het AvL wordt uitgevoerd. Daarop besloot Hein om het gehele bedrag aan ons te doneren. Uiteraard zijn we hier heel erg dankbaar voor. 

Prof. Blank heeft persoonlijk uitleg gegeven over het doel en de vorderingen van het onderzoek. Na een presentatie door Carola en Mark van 't Schip over onze stichting en het lopende onderzoek hebben we van onderzoekster Trieu My Van uitleg gekregen over de Spatial Digital Microscope waarmee het onderzoek wordt uitgevoerd. De microscoop was precies op dat moment bezig met de analyse van tumorweefsel wat het uiteraard extra interessant maakte. 

Na deze donatie staat de "teller" op € 226.456,07 !!!

 

ThX9G3WTU6bzxgWoxiDYg

 

We use cookies to ensure that our website works optimally for the visitor.