• Header 1

JORIS EN SUZANNE VIEREN DE LIEFDE!!

fullsizeoutput 4b5a

Joris en Suzanne vieren de liefde. Zo luidde de tekst op de prachtige kaart voor hun huwelijk die een paar maanden geleden bij ons in de brievenbus viel. Daarvoor had Joris ons al geinformeerd dat zij donaties voor CarolaHelpt zouden gaan vragen i.p.v. kado's. 

Zij riepen op de kaart de genodigden op om te doneren aan onze stichting. Een prachtig gebaar waar we dolblij mee waren. Op 16 augustus was het zover. Joris en Suzanne zijn getrouwd. Het was een erg mooie dag en het knalfeest ging door tot in de late uurtjes. We hebben er erg van genoten. De opbrengst van alle donaties is overweldigend. Stichting CarolaHelpt is dolblij met de geweldige gift van Joris en Suzanne van maar liefst € 4.090,-

We spreken onze dank uit naar alle gasten die gedoneerd hebben en uiteraard vooral naar Joris en Suzanne en we wensen hen alle geluk van de wereld toe!

9ae96d6c 984b 4b5c 975d 0aaa245b9135

  

Joris en Suzanne vieren de liefde. Zij geven elkaar op 16 augustus het JA woord. Als u overweegt om hen voor deze speciale gebeurtenis te verblijden met een cadeau maakt u ze het meest gelukkig met een donatie. Het is een prachtig gebaar dat zij voor deze speciale dag donaties vragen voor een bijzonder goed doel. Stichting CarolaHelpt is hen hiervoor bijzonder dankbaar.

Alle donaties aan Stichting CarolaHelpt komen direct ten gunste van een door de stichting gekozen onderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Hiermee worden immuunbehandelingen tegen kanker geoptimaliseerd en patiënt doelgericht gemaakt. Belangrijke stappen in de strijd tegen kanker. Het verheugt ons dat u gehoor geeft aan de wens van Joris en Suzanne om een donatie te doen die bijdraagt aan dit onderzoek en bedanken u hier hartelijk voor.

U kunt door middel van onderstaande donatie button uw bijdrage overmaken aan de stichting. 

Wij kijken er naar uit om er op vrijdag 16 augustus, samen met u, een prachtig feest van te maken.

Namens het bestuur van Stichting CarolaHelpt

DOE HIER UW DONATIE VOOR HET HUWELIJK VAN JORIS EN SUZANNE

f0d06446 f364 4eab 8381 6ad006b878b2

We use cookies to ensure that our website works optimally for the visitor.