• Header 1

AGNES EN LISETTE LOPEN VOOR CAROLAHELPT

fullsizeoutput 4ad8

Dit zijn Agnes en Lisette

Beiden 60 plus, de ene nog iets meer ‘plus’ dan de ander. Twee sportievelingen die er iedere dag op uit trekken. Of het nu is op de fiets, hardlopend of wandelend. Lekker buiten, de frisse lucht in en mijmerend over het leven. Plannen maken, pittige discussies over politieke onderwerpen, wie doet de boodschappen, interesse tonend aan hun omgeving en netwerk, een biertje drinken in de kroeg. Dit is hun leven.

Bovenal zijn ze betrokken bij de maatschappij. Allebei gevoelig voor onrecht en oneerlijkheid. Ze zullen het niet nalaten om daar hun mening over kenbaar te maken. Om de wereld een stukje beter te maken. Onlangs nog door de Nacht van de Vluchteling te wandelen. Je zou maar geen thuis hebben…

En nu staan ze te popelen voor het volgende evenement. Agnes en Lisette gaan komende week de 4Daagse in Nijmegen lopen! Vier dagen lang kilometers ‘vreten’ in de zon, in de regen. En ook dit keer niet zonder iets bij te dragen aan een betere wereld. Dit keer hebben ze gekozen om Stichting CarolaHelpt te steunen.

Stichting CarolaHelpt is een initiatief van Carola van ’t Schip en haar man Mark. Zij steunen baanbrekend onderzoek naar de genezing van kanker. Carola heeft sinds 2012 Melanoomkanker. In 2014 kreeg ze te horen dat ze nog slechts 3 maanden te leven had. De kanker had volledig in haar lijf om zich heen gegrepen. Uitzaaingen in haar longen en hersenen. Destijds heeft ze het advies gekregen om naar het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis in Amsterdam te gaan, in Alkmaar was zij uitbehandeld. Misschien konden ze in het AvL nog iets voor haar betekenen. Daar heeft ze Prof. Dr. Blank ontmoet. Een arts met een missie. Een arts die vol overgave het onderzoek naar Immuuntherapie tegen Melanoomkanker leidt samen met een geweldig werelds team.

Carola mocht zich aansluiten bij het onderzoek en werd al snel behandeld met de destijds beschikbare Immuuntherapie. Nu ruim 5 jaar later is Carola nog steeds in behandeling bij Prof. Dr. Blank. Naast de vele tegenslagen heeft haar behandeling ook vele successen gekend.

In 2017 kwam het idee bij Carola en Mark om iets terug te doen voor Prof. Dr. Blank. Het kan toch niet zo zijn dat artsen zo moeten lobbyen om geld voor hun onderzoek bijeen te krijgen. In dit geval een briljante arts die het immuunsysteem van de patiënt ‘aan’ zet om kankercellen in het lichaam op te ruimen. En die daarmee baanbrekend aan het werk is om van kanker een chronische ziekte te maken. Dat gaat ons toch allemaal aan? Op deze website is veel informatie te vinden over dit bijzondere onderzoek wat in nauwe samenwerking met artsen in Zwitserland en Australie o.l.v. Prof. Blank wordt uitgevoerd. 

Lieve mensen, bij deze vragen we u om Agnes en Lisette te steunen bij de 4Daagse van Nijmegen door ze aan te moedigen én door een bijdrage te geven aan Stichting CarolaHelpt. Dit kan heel eenvoudig. Onder aan deze pagina kun je kiezen voor welk bedrag je hen sponsort. Dan weten we bij de finish welk bedrag ze hebben opgehaald.

SPONSOR AGNES EN LISETTE VOOR € 100,-

SPONSOR AGNES EN LISETTE VOOR € 50,-

SPONSOR AGNES EN LISETTE VOOR € 25,-

SPONSOR AGNES EN LISETTE MET EEN BEDRAG NAAR KEUZE


Belangrijk om te weten is dat iedere Euro die wordt gedoneerd, rechtstreeks ten goede komt aan het onderzoek van Prof. Dr. Blank van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis.

 

Houd de LinkedIn en Facebook pagina van Stichting CarolaHelpt in de gaten. We gaan de wandelingen van Agnes en Lisette volgen!

We use cookies to ensure that our website works optimally for the visitor.