• Header 1

ZUMBA & SPINNING EVENT 8 SEPTEMBER

64272153 1907734172688814 2371033921207926784 o

 

In samenwerking met Sport studio Boddieplan organiseert ons kerngroeplid Romée Hoogenbosch een spinning- en Zumbamarathon. Zij doet dit om geld in te zamelen voor Stichting CarolaHelpt om onderzoek naar immuuntherapie voor kankerpatiënten mogelijk te maken.

Romée;

"Ik vraag je... om drie uur (ja geloof me, dit red jij!) jezelf uit te dagen en te knallen voor het goede doel in een super gemotiveerde sfeer".

Dit kan zijn of drie uurtjes ZUMBA of drie uurtjes SPINNING. Voor de mensen die niet kunnen kiezen... je mag afwisselen. Daarnaast zijn er nog allemaal leuke activiteiten en slepen wij jou door die drie uur heen. Wil je minder dan drie uur, dat mag natuurlijk ook. Voor €25,- per deelnemer gaan wij samen met jou en al jouw energie knallen voor dit geweldige goede doel. Doe mee en draag je steentje bij. Het is voor elk niveau toegankelijk, fun en bewegen staat voorop, wij regelen drinken & eten!!

Reserveer alvast je plek door een mail te sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om aan te geven dat je aanwezig bent. Geef in deze mail aan of je gaat spinnen of zumba dansen. Daarna doe je hieronder een betaling via de button START BETALING ZUMBA EN SPINNING EVENT. Je bent pas definitief ingeschreven na je betaling. Dan zien we jou heel graag op Zondag 8 September om 10:00 uur bij Sportstudio Boddieplan in Heerhugowaard. 

START BETALING ZUMBA EN SPINNING EVENT

Naast de Spin-& Zumba marathon zullen er deze ochtend meerdere activiteiten zijn maar daarover later meer! Dus neem al je vrienden en familie mee, join us!

Zijn er Zumba instructeurs die zich vrijwillig aanmelden om samen met Romée drie uur te knallen op het podium? Dan horen wij dat graag!!

Groeten,
Romée Hoogenbosch

e8cd51da e058 4a94 84de 6256879f5a07

We use cookies to ensure that our website works optimally for the visitor.