• Header 1

Altac Coating Group bezoekt het NKI AVL

 IMG 0663

Op 17 mei bracht de directie van de Atlac Coating Group een bezoek aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam.

Tijdens dit bezoek is aan hen uitleg gegeven over de optimalisering van immuuntherapie tegen kanker en het lopende onderzoek. De door Stichting CarolaHelpt gefinancieerde onderzoekster Trieu My Van heeft uitleg gegeven over haar onderzoek en de werking van de Nanostring Spatial Microscope waarmee het onderzoek wordt uitgevoerd. 

Altac Coating Group zal ons onderzoek financieel gaan ondersteunen waar wij uiteraard zeer dankbaar voor zijn.

Altac Coating Group levert een totaalpakket coatings en coating-gerelateerde producten aan professionele lak verwerkende bedrijven in de branches Automotive, Yachting en Industry. De historie van Altac Coating Group gaat terug tot 1978, toen de families Alkema en Tacoma VOF Handelsonderneming Altac oprichtten. Met twee Fiat-bussen werden vanuit Drachten en Easterein garages en schadeherstelbedrijven in Friesland bediend. Al snel werd het werkgebied uitgebreid naar Groningen en Noord-Holland en werden de bussen vervangen door vrachtwagens die dienst deden als rjjdend magazijn. Altac Coating Group levert, vanuit vestigingen in Drachten en Aalsmeer, een totaalpakket coatings en coating-gerelateerde producten aan professionele lak verwerkende bedrijven in de branches Automotive, Yachting en Industry.

IMG 0666

IMG 0664

We use cookies to ensure that our website works optimally for the visitor.