• Header 1

HEIN KONINGS DONEERT ZIJN VERJAARDAGSKADO

 IMG 1755

Vandaag bracht Hein Konings samen met zijn partner Esther een bezoek aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Zij kwamen vanuit het mooie Zuid Limburg naar Amsterdam om een prachtig bedrag te overhandigen aan Prof. C.U. Blank. 

Continue Reading

JORIS EN SUZANNE VIEREN DE LIEFDE!!

fullsizeoutput 4b5a

Joris en Suzanne vieren de liefde. Zo luidde de tekst op de prachtige kaart voor hun huwelijk die een paar maanden geleden bij ons in de brievenbus viel. Daarvoor had Joris ons al geinformeerd dat zij donaties voor CarolaHelpt zouden gaan vragen i.p.v. kado's. 

Zij riepen op de kaart de genodigden op om te doneren aan onze stichting. Een prachtig gebaar waar we dolblij mee waren. Op 16 augustus was het zover. Joris en Suzanne zijn getrouwd. Het was een erg mooie dag en het knalfeest ging door tot in de late uurtjes. We hebben er erg van genoten. De opbrengst van alle donaties is overweldigend. Stichting CarolaHelpt is dolblij met de geweldige gift van Joris en Suzanne van maar liefst € 4.090,-

We spreken onze dank uit naar alle gasten die gedoneerd hebben en uiteraard vooral naar Joris en Suzanne en we wensen hen alle geluk van de wereld toe!

9ae96d6c 984b 4b5c 975d 0aaa245b9135

Continue Reading

AGNES EN LISETTE LOPEN VOOR CAROLAHELPT

fullsizeoutput 4ad8

Dit zijn Agnes en Lisette

Beiden 60 plus, de ene nog iets meer ‘plus’ dan de ander. Twee sportievelingen die er iedere dag op uit trekken. Of het nu is op de fiets, hardlopend of wandelend. Lekker buiten, de frisse lucht in en mijmerend over het leven. Plannen maken, pittige discussies over politieke onderwerpen, wie doet de boodschappen, interesse tonend aan hun omgeving en netwerk, een biertje drinken in de kroeg. Dit is hun leven.

Continue Reading

  • 1
  • 2

We use cookies to ensure that our website works optimally for the visitor.