• Header 1

Pas op de plaats

De start van iets moois
Het begon allemaal in april 2017: het eerste gesprek in het Antoni van Leeuwenhoek om een fondsenwervende actie op te zetten voor onderzoek naar optimalisatie van immuuntherapie bij melanoom. Zouden we zoiets voor elkaar kunnen krijgen? En of. In een mum van tijd overhandigden we de eerste cheque van € 57.094 aan prof. dr. Blank.
 
En dit was nog maar het begin. Het vuurtje was aangewakkerd. Niet alleen bij ons, maar ook bij de mensen om ons heen. We kregen steun van vrienden, bekenden en familieleden en de donaties bleven komen. Van spontane inzamelingsacties tot anonieme donaties. Hartverwarmend!
 
Oprichting Stichting Carola Helpt
We vonden dat het tijd werd om te professionaliseren. Met een duidelijke doelstelling, een officiële stichting en een kernteam bestaande uit professionals met een indrukwekkend netwerk. Gezamenlijk gingen we aan de slag met een ambitieus target: in drie jaar tijd € 250.000 inzamelen voor een baanbrekend onderzoek. Het was spannend, maar wat zijn er waanzinnige acties georganiseerd: auto rally’s, veilingen, een spinning- en zumba marathon, een haringparty, de verkoop van kunstwerken, een wijnproeverij en niet te vergeten de structurele maandelijkse bijdragen van corporates en genereuze ‘losse’ donaties. Teveel om op te noemen.

Continue Reading

??? WIJNPROEVEN MET METALAK???

naamloos 21 van 65 kopie klein 

 

Heel graag hadden wij u dit jaar persoonlijk willen begroeten tijdens één van onze evenementen. Helaas is dit niet mogelijk geweest vanwege Covid-19. Om het jaar positief met u af te sluiten nodigen wij u uit voor een online wijnproeverij zodat wij op afstand samen kunnen zijn. Metalak verzorgt uw wijnpakket.

Continue Reading

HEIN KONINGS DONEERT ZIJN VERJAARDAGSKADO

 IMG 1755

Vandaag bracht Hein Konings samen met zijn partner Esther een bezoek aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Zij kwamen vanuit het mooie Zuid Limburg naar Amsterdam om een prachtig bedrag te overhandigen aan Prof. C.U. Blank. 

Continue Reading

JORIS EN SUZANNE VIEREN DE LIEFDE!!

fullsizeoutput 4b5a

Joris en Suzanne vieren de liefde. Zo luidde de tekst op de prachtige kaart voor hun huwelijk die een paar maanden geleden bij ons in de brievenbus viel. Daarvoor had Joris ons al geinformeerd dat zij donaties voor CarolaHelpt zouden gaan vragen i.p.v. kado's. 

Continue Reading

We use cookies to ensure that our website works optimally for the visitor.